Помощ

tBox7.com » Колорит-В

Туристически портал tbox7.com

Кои сме ние?


    www.tbox7.com е туристически портал, предназначен за популяризиране на оферти от всички сфери на туристическия бранш с многобройни, разнообразни и актуални предложения за отдих и настаняване.
    Потребителите са максимално улеснени от прецизната подредба на всяка оферта в съответна категория:  ”Почивка на Планина”,  "Почивки на море ", "На море Аll Inclusive" ,"Екскурзии в чужбина" , "Екскурзии в България" и други. 

    Чрез специално изградени модули се предоставя подробно описание на условията за отдих, снимкови галерии, мултимедия, он-лайн резервационна система, форма за запитване, координати на фирмата за контакти, както и линк, директно препращащ към фирмения сайт.

       Така потребителите на tbox7.com имат реалната възможност да изберат своето място за почивка, да прекарат една вълнуваща ваканция и отново да ползват услугите на портала при планиране на следващите си пътувания.

В системата могат да се публикуват оферти за хотели, коли под наем, екскурзии, почивки, както и информация за самолетни билети, автобусни билети, заведения и други услуги.
За да предпази потребителите на туристическия портал от измами и злоупотреби, екипът на www.tbox7.com налага и следва категорична политика - само лицензираните туроператори и туристически агенции могат да представят оферти в категории ”Екскурзии” и „Почивки”.

        По този начин www.tbox7.com реализира успешно връзката между потребителите, които посещават портала ( средно 2000 уникални посещения на ден) и лицензираните туроператори, туристически агенции, хотелиери и ресторантьори.
 

 

 

 

Банкови данни:

Банка "ОББ"АД-гр.Стара Загора

BIC: UBBSBGSF

IBAN: BG53UBBS78241011802416

Титуляр: "Динел" ООД

 

За предложения и критикa, моля пишете ни на office@bgwebart.com !

Реклами